Tässä blogissa Lilli 45 v. ja Noora 16 v. kohentavat kuntoaan. Lillin tarkoitus on päästä ylös sohvalta ja saada kiinteytettyä kroppaa...Lihaksia läskin tilalle. Napakoru näkyviin. Peräpuoli piukaksi.Kaksoisleuka kuriin. ym. Noora taas haluaa kehittää lihaksiaan ja saada sopusuhtaisen vartalonsa vielä sopusuhtaisemmaksi. Molemmat haluavat juosta hengästymättä. Laihtuminen ei ole päätarkoitus, eikä siihen varsinaisesti pyritä. Ainoastaan mittatuloksiin. Jos laihtumista tapahtuu, tapahtukoon.

Lilli on siis 45 v. , 158 cm pitkä myyjän ammatissa toimiva kolmen lapsen äiti. Rapakunto on päässyt yllättämään parin vuoden sisällä. Aiemmin Lilli on harrastanut aktiivisesti liikuntaa ja harrastaa vieläkin, ajoittain. Lillillä ei ole ollut vartalossaan valittamista aiemmin. Vaikka hän onkin pitänyt itseään 15v. alkaen lihavana (vaikka painoi silloin 48kg) -nykyään paino on jo 62 kg. Tanssi on aina ollut lähellä Lillin sydäntä. Hän on harrastanut nuorena kansantanhuja, voimistelua, klassista balettia ja jazztanssia. Joogattuakin tuli silloin tällöin. Aikuisiällä sen ajan aerobic, Jane Fondan johdolla, kolahti ja Lilli kävikin pari kertaa viikossa biccaamassa, sekä hyppi kotona videoiden ohjauksessa. Näin oli ekan lapsen jälkeen, toisen lapsen synnyttyä Lilli löysi Callaneticsin (Callan Pinckney). Sitten tulivat lenkkeily ja kuntosali... Kolmannen lapsosen jälkeen Lilli alkoi tanssia latinoa, Bailatino ja Salsa- siinä vasta liikuntamuoto. Näitä hän on sitten harrastanut  viime vuosina, välillä lenkkipolut ja kuntosalikin ovat kutsuneet. Nyt hän on ottanut rauhallisemmin, viime syksynä alkoi falmecotunnit ja aikuisbaletti.

Tänä keväänä oli aikomus mennä jatkamaan bailatinoa, MUTTA pettymys oli suuri, kun laji ei olekaan enää muodissa, eikä tunteja ole tarjolla. Sohva on kutsunut useammin kuin ennen. Lilli on väsynyt- tai laiska. Tarkoituksena on saada Lilli ylös ja nauttimaan esim. lenkkeilystä. Kuntolaitteita löytyy myös kotoa, mutta Lilli täytyy saada innostumaan. Tämä on haaste!!